Mulled Hibiscus wine

INGREDIËNTEN

  • fles droge rode wijn van 750 ml
  • theelepel kaneelpoeder
  • 10 Hele kruidnagels
  • Steranijs
  • Grote sinaasappel
  • ¼ kopje honing
  • ¼ kopje Hibiscusbloem
  • 500 ml water
  • Breng een pan met water op middelhoog vuur, voeg de hibiscusbloem toe en laat 5 minuten koken.
  • Giet de fles rode wijn erbij en voeg alle kruiden, gesneden sinaasappelen en honing toe.
  • Laat het 15 minuten sudderen, maar laat het niet koken (zelfs langer is beter. Je kunt het 2 tot 3 uur langzaam koken).
  • Haal de pan van het vuur en zeef de kruiden, hibiscus, sinaasappels en eventuele extra stukjes eruit.
  • Heet opdienen. Je kunt garneren met plakjes sinaasappel of hele kruiden.

Deel dit product met anderen